Emma eats oats

It ain't meat, babe

Färdkost

Publicerad 2014-10-31 20:01:46 i Allmänt,

Sitter på försenat tåg och avlider nästan av hunger. För ett par timmar sedan drack jag lite oatlygottis men nu är jag hungrig igen. Och fyrtio minuter sen. 
Men, som ett ljus i mörkret så väntar två föräldrar på stationen och jag har hört talas om svampgryta till middag. Och popcorn. Åh, mat! 


Tordsdagstristess

Publicerad 2014-10-30 16:46:59 i Allmänt,

Hej bloggen!
Denna torsdag har gått väldigt långsamt. Jag känner mig trött och lite skruttig idag, har inte pluggat så mycket utan råkade somna på soffan efter lunch och blev kvar där ett tag. När jag vaknat till liv igen så insåg jag att min trötthet kan ha berott på chokladbrist och då detta är ett otroligt farligt tillstånd som rentav kan leda till depression så var jag tvungen att vidta åtgärder. Dadlar och cashewnötter finns nästan alltid hemma och botemedlet på åkomman blev rawfoodbollar! Jag använde samma recept som jag gjorde här men skippade att doppa dem i choklad. Hade dessutom i lite kaffe istället för vatten och smaken blev lite mastigare. Så fort jag smakade på smeten blev jag pigg igen. Tur va?
 
 

Chips!

Publicerad 2014-10-29 11:28:36 i Allmänt,

Ibland så blir man ju sugen på lite snacksiga saker på fredagskvällen. I fredags suktade jag efter chips och jag och sambon kom överens om att testa 3xLök som är veganska. Ojoj. Chipsen och jag föll för varandra med en gång och det var verkligen som en film. De var finräfflade, smakade lagom starkt och smakade perfekt tillsammans med salsadip. Två tummar upp!
 

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela