Emma eats oats

It ain't meat, babe

Lill-lördags godis

Publicerad 2014-10-01 17:36:26 i Allmänt,

Blev otroligt inspirerad efter helgens besök i Stockholm. Sprang milen på lidingöloppet och besökte såklart favvoresturangen Hermans. De har en fantastisk veggobuffé med bra veganska alternativ och om man har SJ-prio kort så får man dessutom gratis efterrätt... Jag tog en rawfood bar med mullbär, kokos och gojibär, vilket inspirerade mig till att göra chokladdoppade rawfoodbollar. Om de var goda? Svar: ja.
 
Bollarna
200 gram dadlar
2 dl cashewnötter
2 msk kakao
1 tsk chiafrön
1 msk kokos
ev lite vatten

Kör alla ingredienser i en matberedare. Rulla bollar och ställ in dem i kylen eller frysen (beroende på hur tålmodig du är).

Smält choklad (jag hade 200 gram ungefär men fick en del över) att doppa bollarna i. Dekorera med det du känner för. Klart!

(Glöm inte papper under bollarna efter att de doppats i choklad, annars blir de svåra att få bort...)

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2014-10-01 18:30:37

Ser otroligt goda ut - tack för recept och inspiration!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela