Emma eats oats

It ain't meat, babe

Morotspasta

Publicerad 2016-04-25 19:24:03 i Allmänt,

Det är måndag och för oss som jobbar inom kommunen så är det fortfarande några dagar kvar till löning. Den här pastarätten slängde jag ihop av det som fanns hemma och det blev ungefär precis så jag hade visualiserat det. Ett plus är att det är snabbt att laga och eftersom man gör pasta och sås i samma kastrull så sparar man på disken.
 
Morotspasta, 2 port
 
2 portioner pasta, jag tog kikärtsfusili
4 små morötter
1 dl havregrädde
1 vitlöksklyfta
Franska örter
Citronsaft
Salt och peppar
Solrosfrön
 
Koka pastan enligt anvisning. Skala och riv morötterna under tiden pastan kokar. När pastan är klar, häll av vattnet och häll sedan tillbaka pastan i kastrullen, Ha i morötter, havregrädde, vitlök och kryddor och smaka av. Servera med solrosfrön och gläds åt dina matlagningskunskaper.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela