Emma eats oats

It ain't meat, babe

Om broccoli kunde döda

Publicerad 2016-06-02 19:14:12 i Propaganda,

Jag blir så arg ibland när jag tänker på hur världen ser ut. De flesta dagar kan jag acceptera och leva med att vi har en djur- och köttindustri som ser ut som den gör eftersom jag själv inte bidrar till den. Emellanåt blir jag dock arg, riktigt arg, och idag är en sådan dag. 
 
I vegokretsar säger man ofta att om slakterier hade haft glasväggar så hade vi inte ätit kött, och så tror jag verkligen att det är. Om alla människor som slentrianäter kött hade vetat hur äcklig industrin är, från uppfödning till slakt, så tror jag att de hade skippat det. Om alla hade vetat sanningen om hur vidrigt djuren behandlas och hur de utnyttjas till max, oftast med ekonomisk vinst som enda mål, så tror jag att vår värld hade sett annorlunda ut. 

Tyvärr så blundar många. Tyvärr så orkar de inte se hur det verkligen är och det gör mig både trött och ledsen. Så, nu sitter vi här, jag och tant Broccoli och funderar på hur vi ska ta över världen, stänga alla djurfabriker och rädda mänskligheten. Behöver du motivation för att gå med oss i vår kamp hittar du det här
 

"Se arg ut nu" sa jag, men hon bara log. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela