Emma eats oats

It ain't meat, babe

En fredag i London

Publicerad 2017-03-26 16:04:15 i Personligt, Resturang,

 
I torsdags flög jag och Thomas till London, så i fredags vaknade vi upp i England. Vi gjorde oss i ordning, åt (bristfällig vegansk) frukost och åkte till Warner Bros studios. Det tog lite tid att ta sig dit, men när vi stod framför dörren till the great hall så pirrade det i hela kroppen.
 
Det var helt otroligt att få se all rekvisita, man förstår verkligen hur mycket arbete som ligger bakom filmerna. Det här är dricka från the yule ball som utspelar sig under fjärde filmen. 
 
 
Ron Weaslys säng. Här sov han i flera år tillsammans med Peter Pettigrew och Fred och George sa aldrig någonting. 
 
 
Office inspo.
 
 
 
Hogwarts. Hela Hogwarts. Här blev jag helt tagen. 
 
 
I sista rummet innan man kom ut till gift shoppen (där födelsedagsbarnet fick en trollstav) fanns det en trollstavslåda för varje person som hade jobbat med Harry Potter. Jag kunde såklart inte låta bli att ta en bild på Alan Rickmans, världens bästa Snape. 
 
 
Efter fyra timmar på WB studios åkte vi hem till hotellet, gjorde oss iordning och sedan åkte vi till the Gate (vid Marble Arch) och åt födelsedagsmiddag. Jag åt tortillas med en bönröra med sötpotatis, guacamole och lime. Det var galet gott! Vi blev otroligt trevligt bemötta, det fanns mycket veganskt att välja på och det stod tydligt på menyn om allergener och liknande (vi borde bli bättre på det i Sverige).
 
 
En nöjd Thomas. 
 
Efter middagen gick vi till en pub och hadé lite rosépremiär, sedan insåg vi att Primark fortfarande hade öppet så vi shoppade loss. Mätta och nöjda åkte vi hem till hotellet och somnade gott (ända till receptionen ringde oss 01:20 av ingen särskild anledning).
 
///
Thomas and I went to London on Thursday evening. On Friday, we went to Warner Brothers studios and the making of Harry Potter. In the Evening we went to the Gate, a resturant close to Marble Arch, which was very nice. Afterwards we had a glass of wine at a pub and went for a small but intense shopping spree at Primark. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela