Emma eats oats

It ain't meat, babe

En lördag i London och en hemkomst till våren

Publicerad 2017-03-28 16:21:00 i Frukost/mellis, Personligt, Resturang,

 
På lördagen vaknade vi till sol! 
 
 
Vi åt frukost på Pret à Manger, jag tog en avocadomacka och kokosgröt. De hade flera bra lunchalternativ också, som vi dessvärre inte hann prova.
 
 
Efrer frukosten tog vi oss till Harrods. Vi var bara där en stund, Thomas skulle köpa lite beefeaters (som den köttis han är, höhö), men man skulle lätt kunna lägga en hel dag där. Minst.
 
 
Efteråt hamnade vi på Oxford street för lite mer shopping (Primark) och efter en stunds promenerande hittade vi även det största lush jag någonsin har sett! Jag shoppade loss (såklart), men det får ni se i ett annat inlägg. 
 
 
Vi åt lunch och sedan strosade vi längs Themsen i solen.
 
 
 
Turister i solen.
 
 
Tower Bridge. 
 
 
 
Jag åt en god men ganska lätt kikärtssallad till lunch och helt plötsligt var jag ganska sugen. I min ryggsäck fanns lite nödchoklad som jag hade köpt kvällen innan på tesco, och den var så god! 40 pence för en sån här liten rackare, helt okej tycker jag med tanke på hur svindyrt och svårhittat det är med vegansk mjölkchoklad i Sverige. Köpte eventuellt med mig ett lager hem. Har eventuellt ätit upp detta lager nu.
 
 
London Eye.
 
 
Big Ben och Houses of Parliament.
 
 
Vi flög hem på söndagmorgonen, så för att få sova lite längre och stressa lite mindre sov vi på flygplatsen sista natten. Det var kolmörkt när vi kom, men på söndagsmorgonen vaknade vi till detta.
 
 
När vi kom till Sverige igen hade våren kommit!
 
///
We spent the Saturday in London shopping and sightseeing in the sun. When we came home to Sweden spring had arrived!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Vegan, dietiststudent och alldeldes alldeles matgalen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela